Hoteller
Tilbage
Tilbygning til hotellet skulle gi’ mere plads og bedre forhold
Målet med renoveringsprojektet var en udvidelse af hotellets restaurant og køkkenfaciliteter.
Hotel og restaurant var i drift under udførelsen.
Tilbygningen til restauranten omfattede:
- Nedbrydning af eksist. glasarkade inkl. terrændæk
- Opførelse af ca. 226 m2 restaurant med ovenlysvinduer
- Fuld kælder som indeholder teknikrum, depotrum, gang og personalefaciliteter
- Insitustøbt kælder
- I stueplan udføres restaurant med et opdelt barområde
- Etablering af terrasse
Køkkenfaciliteter omfattede:
- 42 m2 køkkenlokaler med fuld kælder til opvaskerum og anretterrum
(Udført under tidligere Adsbøll Renovering A/S)
Projektdetaljer
Adresse
Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia
Udførelsesperiode
Dec 2020 - Jun 2021
Entrepriseform
Hovedentreprise
Bygherre
Hotel Fredericia A/S
Bygherrerådgiver
-
Arkitekt
Arkitekt Thomas Thomsen DanskArk ApS
Energiklasse
-
Ingeniør
Cowi A/S
Entreprisestørrelse
300 m2