Hovedentrepriser

Erfaren hovedentreprenør til dit erhvervsprojekt.

Dialogen sikrer processen

Hos LIST BYG er vi eksperter i hovedentrepriser og har mange års erfaring i
byggebranchen. Med stort fokus på effektivitet og kvalitetsløsninger, skaber vi de bedste
forudsætninger for et godt samarbejde på tværs af faggrupper.

Vores erfaring med hovedentrepriser afspejler sig i vores fleksibilitet og tætte dialog med dig som kunde. Vi ved, at hvert byggeprojekt er unikt, og vi tilpasser os altid dine specifikke behov og ønsker. Vi går til enhver opgave med stort engagement, hvor fokus i høj grad er lagt på et konstruktivt samarbejde, så vi i fællesskab kan skabe den bedste løsning.

Vi hjælper altid med at finde de helt rette rådgivere med den nødvendige ekspertise, udarbejdelse af modeller, samt indretning af budgettet.

AAB afd. 6, Kolding - Ombygning og renovering - Bellevuegade og Carl Plougs Vej
Hotel Fredericia - Restaurant og køkkenudvidelse

Vi er med hele vejen i processen

Hos LIST BYG er vi eksperter i hovedentrepriser. Det gælder alt lige fra planlægning, udførelse og kvalitetskontrol. Med LIST BYG er du garanteret en erfaren samarbejdspartner, der er på forkant med udviklingen indenfor byggeri, og arbejder løsningsorienteret for at sikre de mest effektive og holdbare resultater. Vores mangeårige erfaring i branchen har givet os et solidt fundament. Med en agil tankegang har vi opnået stor forståelse for, hvordan hovedentrepriser ledes, samt hvordan risici identificeres og håndteres.

Med en innovativ tilgang er du garanteret en hovedentreprenør, der kontinuerligt udforsker nye metoder og teknologier, der har til formål at optimere byggeprocessen og skabe den største værdi for dig.

Uanset hvad er vi med dig hele vejen i processen og sørger for, at processen forløber uden store bump. Det er vores garanti for et stærkt samarbejde.

Kontakt os for en uforpligtende samtale om dit projekt

I LIST BYG værner vi om vores renommé, og er kendt for vores ordentlighed. Det gælder alt lige fra vores arbejde, til vores samarbejde med bygherre og underleverandører.

Vi er yderst detaljeorienterede og leverer altid det bedste resultat. Vores fokus på detaljer og præcision sikrer, at dit projekt er færdigt til tiden, uden unødige omkostninger. Kontakt os allerede i dag til en samtale omkring dit projekt. Vi kan træffes på telefon 75 50 41 66 eller på e-mail info@listbyg.dk. Vi ser frem til at realisere jeres planer.

Nyborgvej, Kolding - Ombygning af ungdomsboliger til familieboliger